Je bent hier:

20 jaar TRANS CREME SUPER

Gevelwaterafstotende producten, kortgezegd hydrofuges, vormen een belangrijk deel van ons productgamma. Naast vloeibare hydrofuges bieden wij al 20 jaar hydrofugecrèmes aan.

TRANS CREME SUPER is een kant-en-klare, hoogwaardige hydrofugecrème op een silaan-siloxaanbasis voor het behandelen van baksteen, minerale pleisters, betonklinkers en natuursteen. De silaan dringt diep in de ondergrond door. Door een chemische reactie wordt er een siliconenhars gevormd. Dit product bevat een extra verharder en waterafstotende grondstoffen. TRANS CREME SUPER is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Daarnaast onderscheiden we bij TRANS CREME SUPER een TYPE 1 en TYPE 2. TYPE 1 is een viskeuze hydrofugecrème. TYPE 2 is een dik viskeuze hydrofugecrème.

TRANS CREME is een kant-en-klare, hoogwaardige hydrofugecrème op een silaan-siloxaanbasis voor het behandelen van baksteen, minerale pleisters, betonklinkers en natuursteen. De silaan dringt diep in de ondergrond door. Door een chemische reactie wordt er een siliconenhars gevormd.

TRANS CREME SUPER COLOR 88 is een kant-en-klare, hoogwaardige, ingekleurde hydrofugecrème op een silaan-siloxaanbasis voor het behandelen van baksteen, minerale pleisters en natuursteen. De silaan dringt diep in de ondergrond door waardoor de volledig doordrongen laag gekleurd wordt. Door een chemische reactie wordt er een siliconenhars gevormd. Dit product bevat een extra verharder en waterafstotende grondstoffen.

TRANS CREME SILAAN 50 is een kant-en-klare, hoogwaardige hydrofugecrème op een silaanbasis voor het behandelen van baksteen, minerale pleisters, betonklinkers en natuursteen. De silaan dringt diep in de ondergrond door. Door een chemische reactie wordt er een siliconenhars gevormd.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products