Je bent hier:

20 jaar DAKRENO LEIEN - DAKRENO LEIEN V

Reeds 20 jaar maken dak coatings deel uit van ons aanbod producten. De 2 bestsellers zijn DAKRENO LEIEN en DAKRENO LEIEN V.

DAKRENO LEIEN is een gekleurde elastische dakverf voor op leien, pannen en golfplaten. Dit is een 100% elastische acrylrubberverf met een toevoeging van sterk waterafstotende en elastische grondstoffen. Tevens zijn er mos- en schimmelwerende grondstoffen aan toegevoegd. Dit is een dampopen dakverf.

DAKRENO LEIEN V is een gekleurde elastische dik vloeibare dakverf voor op leien, pannen en golfplaten. Dit is een 100% elastische dik vloeibare acrylrubberverf met een toevoeging van sterk waterafstotende en elastische grondstoffen. Tevens zijn er mos- en schimmelwerende grondstoffen aan toegevoegd. Dit is een dampopen dakverf.

DAKRENO LEIEN G is een gekleurde semi-elastische dakverf voor op leien, pannen en golfplaten. Dit is een 100% semi-elastische acrylrubberverf met een toevoeging van sterk waterafstotende en elastische grondstoffen. Tevens zijn er mos- en schimmelwerende grondstoffen aan toegevoegd. Dit is een dampopen dakverf.

DAKRENO LEIEN 2K is een gekleurde 2-component elastische dakverf voor op leien, pannen en golfplaten. Dit is een 100% elastische acrylrubberverf met een B-component als silaan-siloxaan verharder voor het bekomen van een extra sterk gesloten waterafstotende elastische verf. Tevens zijn er mos- en schimmelwerende grondstoffen aan toegevoegd. Dit is een dampopen dakverf.

Naast ons aanbod dak coatings, beschikken wij over 3 primers.

DAKRENO PRIMER is een fixatie en hechtbrug vóór het aanbrengen van DAKRENO LEIEN G, DAKRENO LEIEN of DAKRENO LEIEN V op dakpannen, leien, beton... Dit is een kant-en-klare, zeer sterk indringende primer op waterbasis. Dit is een dampopen primer.

DAKRENO PRIMER KL is een fixatie en hechtbrug vóór het aanbrengen van DAKRENO LEIEN G, DAKRENO LEIEN of DAKRENO LEIEN V op dakpannen, leien, beton... Dit is een kant-en-klare, zeer sterk indringende primer op waterbasis en behoudt na droging een blijvende kleefkracht. Dit is een dampopen primer.

DAKRENO PRIMER KL extra is een fixatie en hechtbrug vóór het aanbrengen van DAKRENO LEIEN G, DAKRENO LEIEN of DAKRENO LEIEN V op dakpannen, leien, beton... Dit is een kant-en-klare, dik vloeibare, zeer sterk indringende primer op waterbasis en behoudt na droging een blijvende kleefkracht. Dit is een dampopen primer.

Tot slot stellen wij graag 2 reinigingsproducten voor.

FRONT GW is een dieptereiniger die tegelpaden, grafzerken, muren, daken, opritten… reinigt. Dit product moet altijd verdund worden toegepast en is volledig zelfwerkend. Het tast geen glas, kunststof, zink, metaal, aluminium, latexverf en lak aan.

SUN CLEAN is een alkalisch, wateroplosbaar reinigingsmiddel voor het verwijderen van verontreinigingen bestaande uit vet, olie, verkeersvuil en rookaanslag op zonnepanelen. SUN CLEAN verbreekt de oppervlaktespanning en dringt diep door in de vuil- en vetlaag om de behandelde oppervlakken als vernieuwd te maken. Dit product bezit ongeëvenaarde, oplossende eigenschappen. SUNCLEAN is bovendien snelwerkend en vergt weinig arbeidsuren.

Joost Salenbien
Zaakvoerder Joan Products