Je bent hier:

30 jaar TRANS 17/6/2021

30 jaar terug was TRANS, onze vloeibare hydrofuge, het eerste product in ons aanbod gevelwaterafstotende producten. Dit gamma breidde snel uit met o.m. TRANS BETON en TRANS KALEI.

Lees meer over 30 jaar TRANS
30 jaar TRANS

15 jaar KALK KALEI 7/5/2021

Kaleiproducten maken sinds 15 jaar deel uit van ons gamma producten. Enerzijds bestaat de eeuwenoude schildertechniek die kaleien heet. Hierbij wordt een kalkpleister met een blokkwast op de muur aangebracht. Deze toepassing gebeurt met onze KALK KALEI. Anderzijds bestaat er ook een verfsysteem. Dit is een gevelverf met kalei-uitzicht. Deze toepassing gebeurt met onze FRONT ACRYL KALEI.

Lees meer over 15 jaar KALK KALEI
15 jaar KALK KALEI

30 jaar Joan Products 4/1/2021

In 2021 blaast Joan Products 30 kaarsjes uit. Wij danken onze klanten voor het jarenlange vertrouwen en kijken uit naar een verdere samenwerking. Om dit feestelijk jaar in te zetten, stellen wij ons graag even voor.

Lees meer over 30 jaar Joan Products
30 jaar Joan Products

Gevelreiniging: wat is dat? 28/5/2020

De lenteschoonmaak in huis is achter de rug, maar is de gevel van uw woning ook toe aan een grondige reiniging? Een gevel kan men namelijk op tal van manieren reinigen. In deze blog som ik de voornaamste reinigingstechnieken voor u op. Welke reinigingstechniek van toepassing is, is afhankelijk van de te reinigen ondergrond en de graad van vervuiling. Tip: doe bij iedere soort gevelreiniging op voorhand een kleine proef op een niet zichtbaar stuk gevel.

Lees meer over Gevelreiniging: wat is dat?
Gevelreiniging: wat is dat?